6 مرحله + طرز تهیه فیله ماهی بدون روغن: 14 نکته مرحله 21 |
مرحله 1: تمیز کردن و آماده کردن ماهی
- ماهی را زیر آب سرد بشویید تا هرگونه ناخالصی از بین برود.
- ماهی را با یک حوله کاغذی خشک کنید تا رطوبت اضافی از بین برود.
- هرگونه فلس، خطوط خونی و آبشش را از ماهی جدا کنید.
- هرگونه خطوط خونی یا گوشت تیره را از ماهی جدا کنید.
- از یک چاقوی تیز برای ایجاد برش در امتداد ستون فقرات ماهی استفاده کنید، از انتهای دم شروع کنید و به سمت سر بالا بروید.
- به آرامی فیله را از استخوان جدا کنید و مراقب باشید که گوشت آن پاره نشود.
مرحله 2: مرین کردن ماهی
- مواد ماریناد دلخواه خود را با هم مخلوط کنید، مانند آب لیمو، روغن زیتون، سیر، و گیاهان دارویی.
- فیله های ماهی را در یک ظرف کم عمق قرار دهید و ماریناد را روی آنها بریزید.
- مطمئن شوید که ماهی به طور مساوی با ماریناد پوشانده شده است.
- روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- فیلههای ماهی را تا نیمهی زمان مارینینگ برگردانید تا از توزیع یکنواخت طعم اطمینان حاصل کنید.
- ماهی را از ماریناد خارج کرده و با دستمال کاغذی خشک کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود.
مرحله 3: ماهی را در ماهیتابه سرخ کنید
- یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید.
- مقدار کمی روغن به تابه اضافه کنید و آن را بچرخانید تا سطح آن را بپوشاند.
- فیلههای ماهی را در ماهیتابه قرار دهید، در صورتی که پوستشان به سمت پایین باشد.
- ماهی را به مدت 3-4 دقیقه از طرف اول یا تا زمانی که رنگ قهوه ای طلایی پیدا کند و تا دمای داخلی 145 درجه فارنهایت (63 درجه سانتیگراد) پخته شود، بپزید.
- ماهی را برگردانید و 3 تا 4 دقیقه دیگر یا تا زمانی که به میزان پخت دلخواه شما برسد بپزید.
- ماهی را از ماهیتابه خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.
مرحله 4: پخت ماهی
- فر خود را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- فیله های ماهی را روی یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.
- ماهی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در هر اینچ از ضخامت، یا تا زمانی که به میزان پخت دلخواه شما برسد بپزید.
- با قرار دادن دماسنج گوشت در ضخیم ترین قسمت فیله ماهی را از نظر پخت بررسی کنید. باید حداقل 145 درجه فارنهایت (63 درجه سانتیگراد) بخواند.
- ماهی را از فر خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.
مرحله 5: ماهی را کباب کنید
- گریل خود را از قبل روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
- فیلههای ماهی را با چاشنیهای دلخواه مانند نمک، فلفل و آب لیمو مزه دار کنید.
- فیلههای ماهی را روی گریل قرار دهید و به مدت 4 تا 6 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که به میزان پخت دلخواه شما برسد بپزید.
- با قرار دادن دماسنج گوشت در ضخیم ترین قسمت فیله ماهی را از نظر پخت بررسی کنید. باید حداقل 145 درجه فارنهایت (63 درجه سانتیگراد) بخواند.
- ماهی را از گریل خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.
مرحله 6: سرو کردن و لذت بردن از فیله ماهی
- فیلههای ماهی را با کنارههای دلخواهتان مانند برنج، سبزیجات یا سالاد سرو کنید.
- ماهی را با سبزیجات تازه یا تکه های لیمو تزئین کنید.
- از فیله ماهی خوشمزه و سالم خود لذت ببرید!
نکات:
- برای اطمینان از بهترین طعم و بافت، همیشه از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید.
- هنگام پختن ماهی، ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید، زیرا ممکن است به جای جوشاندن، بخارپز شود.
- از دماسنج گوشت برای اطمینان از پختن ماهی تا دمای داخلی مطمئن استفاده کنید.
- ماهی را زیاد نپزید، زیرا ممکن است خشک و سفت شود.
- با مارینادها و چاشنی های مختلف آزمایش کنید تا ترکیبات طعم مورد علاقه خود را بیابید.
- برای کامل کردن وعده غذایی خود، مقداری سبزیجات برشته یا سالاد اضافه کنید.
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1403-03-29] [ 03:37:00 ب.ظ ]
|